Hoppa till sidans innehåll

Höstavslutning

19 DEC 2021 18:31
Bengt Säll avtackas under Sällskapets höstavslutning av ordföranden Stickan Carlsson
  • Uppdaterad: 19 DEC 2021 18:31

Bengt Säll avgick i samband med årsmötet 2021 från sin post som sekreterare i Sällskapet. Han var med och grundade Sällskapet och har under mer än 20 år varit en ledande person. Han har bidragit med spridning av mycket information om Sällskapets verksamhet under åren, bl.a. med textförfattandet och uppläsandet i filmen om Skövdes idrottshistoria. Många har också kommit i kontakt med hans luriga frågor under Sällskapets populära utflykter till olika idrottsliga och andra mål runt omkring i landet.

Julglögg 2021

Styrelsen hade en höstavslutning i samband med årets sista styrelsemöte. Inga-Britt och Ulrika hade ordnat med en lätt julförtäring, vilken även innefattade en lågoktanig julglögg lämplig för kommande bilfärder. Det fanns rikligt med russin och mandel att blanda i juldrycken.

SIHS styrelsemöte 211214

Styrelsen avslutade verksamhetsåret (förutom finalen i frågesportstävlingen) och började med förberedelserna för kommande verksamhetsår 2022. En utfärd kan det kanske bli av till våren och en ny omgång av frågesportstävlingen Skövdemästerskapen kan det bli till hösten. Ett samarbete ska påbörjas med Skövde stadsmusum gällande en del idrottsverksamhet. Renoveringen av Billingehus gör att museiverksamheten får gå i ide efter februari månad år 2022 och blir beroende av den nya ägaren därefter. Förhoppningsvis kan muséet bli en stor attraktion under SM-veckan år 2023.

Skribent: Urban Brumm
E-post: This is a mailto link


 Sponsorer
First Hotel Billingehus

 

Skövde Hembygdsförening

 Besök sedan170710

Postadress:
Skövde Idrottshistoriska Sällskap
Stig Carlsson, Forslunds väg 2 A
541 53 Skövde

Kontakt:
Tel: +46705480181
E-post: carlssonstig@hotmail...

Se all info